پرتو بلاگ
توسط محققان دانشگاه صنعتی شریف صوررت گرفت؛

کشاورزی هوشمندانه با پهپاد گرده افشان

کشاورزی هوشمندانه با پهپاد گرده افشان

به گزارش پرتوبلاگ، پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) شدند.


به گزارش پرتوبلاگ به نقل از دانشگاه صنعتی شریف تعدادی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) شدند. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت کاملا هوشمند می تواند به صورت نقطه ای و پیوسته، باغ های مختلف را گرده افشانی کند.
دکتر امین طلایی زاده مدیرعامل شرکت دانش بنیان کشاورزیار رباتیک شریف (شریف اگربات) در مورد این ماژول اظهار داشت: ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) برای نخستین بار در کشور عرضه شده است و مبنای کاری آن به صورت پودر پاشی است.
وی اضافه کرد: تا کنون این ماژول بر روی دو نوع پهپاد DJI T۱۶ و پهپاد شریف اگربات S۲۰ تست شده است و از مهم ترین خصوصیت های این ماژول اینست که می تواند به صورت کاملا مستقل و بدون اتصال هیچ گونه سیم، با باتری و حسگرهای مختص خود کار کند و اپراتور پهپاد جهت استفاده از آن به آسانی کافی است که مخزن پهپاد سمپاش خویش را برداشته و ماژول گرده افشان را به جای آن نصب کند.
دکتر طلایی زاده در ادامه به خصوصیت های این دستگاه اشاره نمود و اظهار داشت: گرده افشانی با سرعت بالا (۱۵ هکتار در ساعت)، دو حالت گرده افشانی به صورت نقطه ای و پیوسته، گرده افشانی خودکار بر پایه مکانیزم پودر پاش از دیگر خصوصیت های ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) است.
وی خاطرنشان کرد؛ گرده افشانی یکی از مراحل مهم در باغبانی خیلی از درختان است. در برخی از باغ ها در صورتیکه گرده افشانی به صورت مصنوعی صورت گیرد، میزان محصول برداشت شده به صورت چشم گیری افزایش خواهد یافت. استفاده از این ماژول برای باغ ها نخل، گردو، کیوی، بادام، سیب، گلابی و … سفارش شده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد؛ هم اکنون تکنولوژی ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده و ایران بعنوان دومین کشور عرضه دهنده این تکنولوژی درحال عرضه این محصول است. البته ماژول عرضه شده توسط این شرکت از تکنولوژی و هوشمندی بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی برخوردار می باشد.
شایان ذکر است؛ شرکت دانش بنیان شریف اگربات مرکز تخصصی رباتیک کشاورزی، فعال در عرصه تولید و عرضه خدمات پهپادهای کشاورزی است. علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس sharifagrobot.com رجوع نمایند.


منبع:

1403/01/26
15:32:39
5.0 / 5
291
تگهای خبر: اطلاعات , باتری , پژوهش , پژوهشگر
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
ساخت بلاگ

پرتو بلاگ Parto Blog