پرتو بلاگ

هدبند خواب آور ابداع شد

هدبند خواب آور ابداع شد

به گزارش پرتوبلاگ، شرکت سلامتی ال مایند  یک فناوری نوآورانه اما غیرتهاجمی ابداع کرده که با فعال کردن حالت از بین بردن سروصدا در مغز افراد به آنها کمک می نماید بهتر بخوابند.



به گزارش پرتوبلاگ به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، برای این منظور کاربران باید از هدبندی بهره گیرند که قادر به رصد امواج مغزی است تا مشخص شود فرد چه زمان بیدار است و بتوان او را به باردیگر خوابیدن هدایت کرد.
تخمین ها نشان میدهد ۸۰ درصد جمعیت جهان تلاش می کنند کیفیت خواب خودرا ارتقا دهند. این امر به توسعه بازاری برای محصولات در رابطه با خواب با ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار منجر گردیده است.
بیشتر دستگاه های خواب موجود در بازار فقط می توانند رفتار خواب کاربر را ردیابی کنند اما این امر ارتباط زیادی با شیوه کنترل آنها بر خوابشان ندارد. داروهای خواب آور نیز گزینه دیگری هستند اما این داروها قادر به کنترل خواب بطور واقعی نیستند وبیشتر اوقات عوارض جانبی دارند.
ریان نیلی نائب رئیس بخش علم و تحقیقات در ال مایند در این زمینه می گوید: خواب در مغز آغاز می شود، اما نوآوری های اندکی در حوزه خواب روی مغز تمرکز کرده اند.
هدبند ال مایند یک گجت پوشیدنی نرم، سبک و انعطاف پذیر است که جهت استفاده در شب بدون در نظر گرفتن حالت خوابیدن فرد طراحی شده است. این دستگاه می تواند با خوانش امواج مغز اطلاعاتی به دست بیاورد. علاوه بر آن گجت به یک موبایل متصل می شود ودر نتیجه کاربران می توانند جزئیات مربوط به الگوهای خوابشان را رصد کنند.
اما نکته مهم درباره ی این هد بند توانایی آن جهت استفاده از مدلاسیون عصبی جهت تاثیرگذاری بر امواج مغزی است تا آنها را از حالت بیداری به خواب عمیق تر هدایت کند. این روند می تواند با بهره گیری از امواج مغزی اطلاعات را جمع آوری کند و با تلفن همراه یکپارچه شود تا کاربران بتوانند جزییاتی درباره ی الگوهای خوابشان بیابند.
این هد بند در آزمایش بالینی به ۷۶ درصد شرکت کنندگان کمک کرد به سرعت به خواب روند. بطور متوسط شرکت کنندگان ۴۸ درصد سریع تر خوابیندند و در بعضی موارد این نرخ به ۷۴ درصد نیز رسید.
اپ همراه این هدبند داده هایی پیشرفته درباره ی خواب افراد مانند عملکرد کلی خواب، مدت زمان، کارآمدی و زمان به خواب رفتن در هر مرحله از خواب و همین طور حرکات در طول شب فراهم می آورد.


منبع:

1403/03/18
01:20:41
5.0 / 5
306
تگهای خبر: اطلاعات , امواج , تحقیقات , جهان
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
ساخت بلاگ

پرتو بلاگ Parto Blog