پرتو بلاگ

نشست شورای نخبگان پس از وقفه ای ۴ ساله تشکیل شد

نشست شورای نخبگان پس از وقفه ای ۴ ساله تشکیل شد

به گزارش پرتوبلاگ، معاون علمی رئیس جمهور اظهار داشت: نشست شورای نخبگان آخرین بار در سال ۱۳۹۹ تشکیل شد و بعد از یک وقفه چهارساله باردیگر برگزار گردید.



به گزارش پرتوبلاگ به نقل از بنیاد ملی نخبگان، اولین نشست شورای نخبگان با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، سعید سهراب پور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان، سید حسن حسینی مشاور عالی رئیس بنیاد ملی نخبگان، علی نیک بخت معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان و نرگس حسین مردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، رضا فرجی دانا، حجت الاسلام حمید پارسانیا، محمود فتوحی فیروزآباد، علی اکبر موسوی موحدی، شجاع احمدوند، فرناز جعفرپور و امید نقشینه در محل بنیاد برگزار گردید.
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در شروع این نشست با تاکید بر اهمیت این شورا اظهار داشت: از حضور اساتید بزرگوار که دعوت ما را پذیرفتند و مسئولیت عضویت در این شورا را برعهده گرفتند، سپاسگزارم. این حضور نشان دهنده جایگاه والای نخبگان کشور است. با وجود مشغله فراوان، اعضای محترم پذیرفته اند که در این شورا فعالیت کنند و این مورد گواهی بر اهمیت و تأثیرگذاری شورای نخبگان است.

تأثیر مستقیم مصوبات شورای نخبگان در راه اجرایی برنامه های بنیاد

افشین ضمن اشاره به فاصله زمانی بوجود آمده از آخرین نشست شورا اضافه کرد: آخرین بار در سال ۱۳۹۹ این شورا تشکیل شد و شورا بعد از یک وقفه ای چهارساله باردیگر برگزار گردید. شورای نخبگان بعنوان مغز متفکر بنیاد ملی نخبگان اهمیت بالای ی در تصمیم سازی و هدایت بنیاد دارد و در اساسنامه هم به درستی به اهمیت این شورا پرداخته شده است. بنا داریم که این شورا به شکل منظم تشکیل گردد، چون که مصوبات و نتایج حاصل از جلسات آن می تواند در راه اجرایی بنیاد تاثیر مستقیم داشته باشد.

لزوم ایجاد تغییرات در نقشه راه

وی ضمن اشاره به برخی انتقادات از بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: برخی اعتقاد دارند که بنیاد در سالهای اخیر تا حدی از مأموریت اصلی خود فاصله گرفته است. بنیاد ملی نخبگان از ابتدا با هدف کشف، رشد و بهره مندی از استعدادهای برتر شکل گرفت، اما به مرور نقش حمایتی آن پررنگ تر شد. بیشتر آئین نامه های فعلی معطوف به پشتیبانی از نخبگان شناسایی شده است که البته این بخش هم از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

ضرورت ایجاد توازن میان کشف استعدادهای جدید و پشتیبانی از نخبگان

رئیس بنیاد ملی نخبگان بر لزوم ایجاد توازن میان کشف و پشتیبانی از نخبگان تاکید کرد و اضافه کرد: اعتقاد دارم که باید همزمان بر دو حوزه کشف استعدادهای جدید و حفظ و ارتقای نخبگان شناسایی شده تمرکز نماییم، استعدادهایی وجود دارند که خودجوش رشد کرده اند و وظیفه ما حمایت و هدایت آنها در راه صحیح است. از طرفی، کشف استعدادهای ناشناخته هم از اهمیت بالایی برخوردار است، این کار به علت محدودیت منابع انسانی بنیاد، نیازمند برنامه ریزی دقیق و استفاده از ایده ها و راهکارهای خلاقانه است.

دو وظیفه اصلی و مهم بنیاد

افشین با تقدیر از اعضای شورا اظهار داشت: کشف و حفظ استعدادهای برتر، دو وظیفه اصلی و مهم بنیاد است که می تواند زمینه رشد کشور در حوزه فناوری، اجرایی و سایر بخش ها را فراهم آورد. از تمام عزیزانی که عضویت در شورای نخبگان را پذیرفتند تشکر می کنم و امیدوارم با همراهی شما، این شورا بتواند گامهای مؤثری در تحقق اهداف بنیاد بردارد.
حسین افشین همینطور در قسمت دیگری از سخنان خود به بیان توضیحاتی اجمالی درمورد برنامه ها و طرح های بنیاد ملی نخبگان پرداخت.


منبع:

1403/10/24
10:24:36
5.0 / 5
21
تگهای خبر: اقتصاد , فناوری
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
ساخت بلاگ

پرتو بلاگ Parto Blog