نماینده وزیر و رئیس نمایندگان تام الاختیار استان اردبیل پاسخ داد
چرایی حذف حوزه امتحانی مشگین شهر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴
پرتوبلاگ: اردبیل نماینده وزیر و رییس نمایندگان تام الاختیار استان اردبیل درباب چرایی حذف حوزه امتحانی مشگین شهر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1404 توضیحاتی ارائه داد.
اسماعیل چمنی ۴ اسفند در گفت و گو با ایسنا، درباب حذف حوزه های امتحانی شهرستان های استان اردبیل در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ با اشاره به گلایه داوطلبان و همین طور انتقادات سازنده امام جمعه مشگین شهر، فرماندار مشگین شهر و اصحاب رسانه از بابت عدم تعیین شهرستان ها به عنوان محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴، اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ در ۳ نوبت بامداد و عصر پنجشنبه ۲ اسفند و بامداد جمعه ۳ اسفند همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل نیز در ۲ شهرستان اردبیل و پارس آباد انجام شد.
وی با اعلان اینکه طبق قوانین سازمان سنجش آموزش کشور، در هر شهرستان حداقل تعداد شرکت کننده در آزمون در هر نوبت باید ۲۵۰ نفر باشد و در یکی از سه نوبت حداقل ۵۰۰ نفر باشد تا امکان برگزاری آزمون در هر ۳ نوبت به آن شهرستان داده شود، اضافه کرد: در غیراین صورت خود سازمان سنجش آن شهرستان را به عنوان محل برگزاری آزمون نمی پذیرد و محل آزمون داوطلبان آن شهرستان را به نزدیک ترین شهرستان منتقل می کند، بدین سبب در عدم انتخاب شهرستان ها به عنوان حوزه برگزاری آزمون، دانشگاه محقق اردبیلی و نماینده تام الاختیار هیچ نقشی نداشته است. در ضمن هیچ نوع درخواستی نیز از جانب مسئولان شهرستان ها از نماینده تام الاختیار دراین خصوص انجام نگرفته است.
چمنی با اعلان اینکه با وجود این که ساعت ۸ بامداد ساعت شروع پروسه برگزاری آزمون بود و طبق دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور داوطلب باید یک ساعت پیش از شروع آزمون در محل آزمون حضور داشته باشد و ساعت ۸: ۱۵ بامداد نیز درب ورودی حوزه امتحانی نیز باید بسته شود، اشاره کرد: باتوجه به وضعیت جوی استان اردبیل در روز جمعه ۳ اسفند با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور، کلیه داوطلبانی که تا ساعت ۸: ۴۵ بامداد به محل حوزه امتحانی در دانشگاه محقق اردبیلی مراجعه نموده بودند، اجازه حضور در آزمون به آنها داده شد.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اعلان اینکه سازمان سنجش آموزش کشور جهت حفاظت بهتر و برگزاری امن آزمون نیز تصمیم به تجمیع حوزه های برگزاری آزمون گرفته است، تصریح کرد: در آزمون سال قبل نیز طبق این قانون، با توجه به این که تعداد داوطلبان در شهرستان مشگین شهر به حد نصاب رسیده بود، این آزمون در عرصه امتحانی مشگین شهر برگزار شده بود.
نماینده وزیر و رییس نمایندگان تام الاختیار استان اردبیل اشاره کرد: دانشگاه محقق اردبیلی و نماینده تام الاختیار استان اردبیل اعلام می دارد این آمادگی را دارد تا در صورت درخواست مسئولان هر یک از شهرستان های استان نسبت به برگزاری آزمون های سراسری آتی، مکاتبات لازم را با مسئولان سازمان سنجش آموزش کشور انجام داده و در صورت گرفتن موافقت آن سازمان با برگزاری آزمون در آن حوزه، نسبت به برگزاری آزمون مبادرت به عمل آورد.
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب